Звіт за травень та червень


У ці два місяці ми успішно закрили декілька великих зборів. Було зібрано кошти на 2 мавіки, тепловізор, комплект з приціла та глушника, а також відремонтовано 2 машини. Ще 2 дрони Mavic 3t, гроші на які ми зібрали раніше, було передано бійцям.

З технічного обладнання за ці 2 місяці ми надіслали 3 планшети з чохлами та сумками, 4 генератори, годинник з GPS, 8 цивільних рацій Motorola та 2 цифрові Baofeng, 13 павербанків, зарядки, карти пам’яті а також ноутбук для оператора дронів. 

Зі спорядження: шолом, 3 набори подушок для шоломів, 1 рейки, протиуламковий костюм,  3 напашники, 4 килимки для сидіння і 2 балістичні пакети до них, захист боків, 3 пари активних навушників, 6 плитоносок, 2 плити, 2 біноклі, 2 монокуляри, різні обвіси на зброю, 18 газових балонів, 5 спальників, 19 різних підсумків тощо.

Крім того, ми передали чимало цивільної і тактичної медицини. Бійцям та ротним медикам ми надіслали 51 турнікет CAT, 16 оклюзійних наліпок, 10 аптечок IFAK, 42 ізраїльські бандажі, 11 гемостатичних бинтів, 100 термоковдр та інше. А для стабілізаційного пункту, 3 лікарень і притулку для важкохворих тварин ми передали 15 коробок з медичними витратні матеріали та обладнанням. 

Ми продовжуємо підтримувати іноземних добровольців, які воюють у ЗСУ, але не мають можливості отримувати зарплату. У травні матеріальну допомогу отримали 9 бійців, у червні — 8.

Не припиняється і допомога людям, які постраждали від війни. У травні ми передали будівельні інструменти мешканцям 5 сіл у Миколаївській та Херсонській областях, які відбудовують своє житло. А після знищення Каховської ГЕС і затоплення частини Херсонської області, вирушили туди на допомогу. Щоб люди змогли відновити свої затоплені будинки, ми передали 11 теплових пушок, газові балони до них, 7 мийок високого тиску, засоби проти плісняви, корм для місцевого притулку та багато чого іншого.

Все це стало можливим лише з однієї причини — через вашу підтримку! Саме завдяки вам «Колективи солідарності» працюють далі.

Наші реквізити.