Звіт за липень та серпень


В останні 2 місяці літа ми мали чимало роботи. Закрили фандрейзинги на 2 шоломи, взводну аптечку, прилад нічного бачення та тепловізор. Ще один ПНБ з кріпленнями був придбаний завдяки нашим чеським товаришам, а портативний ПНБ для авто — завдяки каталонськими. А 2 мавіки, кошти на які збиралися раніше, передані аеророзвідниці.

З важливого обладнання у ці два місяці ми також передали 3 пари активних навушників і 1 пару активних берушів, 2 кріплення для ПНБ, 3 плитоноски і 4 плити до них, 6 магазинів, 4 тактичні ремені, по 2 спальники і каремати, 8 саперних кішок, 5 підсумків, пістолетну ручку, 1 пару окулярів, мультитул тощо. Для захисту бійців від уламків — одного з головних факторів ураження на сьогодні — ми передали 3 протиуламкові фартухи, 5 балістичних пакетів, килимок для сидіння та напашник з бронепакетами.

Футболки, штани, шорти, сорочки, рукавиці, наколінники та налокітники — все це також було серед переданих бійцям речей. 

Завдяки підтримці дружніх ініціатив ми мали змогу передати чимало тактичної медицини. Зокрема 98 турнікетів, попит на які зараз надзвичайно високий, 14 IFAKів, 70 бандажів, 42 оклюзійні наліпки, 27 гемостатичних бинтів, 20 назофарингіальних трубок, 10 носилок, 5 SAM IO голок, 15 медичних підсумків, а ще ножиці, маркери та термоковдри. 

Ми також продовжуємо фінансово підтримувати бійців, які не мають офіційної зарплати. За ці 2 місяці було виплачено 16 таких субсидій.

Продовжуємо допомагати і цивільним. У липні наша команда вирушила на допомогу у Нікополь, який через знищення Каховської ГЕС залишився без водопостачання. На початку серпня спільно з каталонськими колегами ми відвідали одразу 4 регіони з гуманітарною допомогою для членів місцевих профспілок — освітян, залізничників і металургів. А в кінці місяця ми вже втретє відвідали Лиман у Донецькій області, куди привезли чимало побутової техніки. А для місцевих пунктів освіти передали 20 ноутбуків.

Вкотре дякуємо вам за довіру і підтримку! Працюємо далі.

Наші реквізити