Завершили збір коштів на БПЛА “Орлик”


Ми зібрали 1 150 000 гривень за чотири місяці!

Не будемо прибіднятися, це один з найбільших зборів, які ми проводили. І впевненості, що таку суму ми можемо зібрати, зовсім не було. Але крок за кроком, донат за донатом, з допомогою дружніх ініціатив, великих медіаплатформ та, звісно, завдяки вам — небайдужим людям — ми закрили запит на закупку БПЛА «Орлик».

Це не простий БПЛА. Його конструюванням займається український виробник, і завдяки характеристикам цього літака він майже непомітно може вести розвідку глибоко у тилу ворога.

Це неймовірна допомога, яка матиме вагомий ефект на Куп’янському напрямку, де нині працює «Ластівка» та її команда — антиавторитарні бійці, які з перших днів добровольцями пішли проводити розвідку з підручними мавіками-1. Сьогодні техніка, з якою працюють наші побратими та посестри, коштує мільйони, а збитки, які вони наносять ворогу, вимірюються cотнями мільйонів євро. 

Ваш вклад у цю працю неможливо переоцінити, адже більшість техніки, з якою працюють наші побратими, була зібрана завдяки солідарності та допомозі товаришів і товаришок з усього світу.

Вагомий вклад у ці збори внесли групи: ABC Dresden, GNIP, Yellow Peril Tactical.

Медіа платформи, що допомогли з розповсюдженням інформації: Yigal Levin.

P.S. Виробник зробив знижку на «Орлик», і в нас залишилися на руках 24 000 грн.

Ці гроші підуть цьому ж підрозділу на закупку камери для БПЛА «Валькірія».