Звіт за березень-квітень


За ці 2 місяці ми успішно закрили фандрейзинг на дрон DJI Mavic 3, а також взяли участь у зборі коштів на придбання двох автомобілів та ремонт ще одного для роти ПЗРК.

Для військових було закуплено чимало тактичного спорядження й електронного обладнання. Це старлінк, дві рації Motorola 4400 і 6 Motorola T82, сонячна панель, 9 плитоносок, 2 шоломи, 5 розгрузок, 4 рюкзаки, 3 пари активних навушників Sordine, 2 пари тактичних окулярів. І це далеко не повний перелік.

Температура надворі підвищилася, тож наші товариші потребують відповідного одягу. У ці два місяці ми передали їм 7 пар тактичних рукавиць, 6 пар чобіт, 5 курток, 5 штанів, 4 комплекти термобілизни та інший одяг.

Не припиняємо споряджати товаришів і товаришок тактичною медициною. У березні і квітні ми передали 53 турнікети, 46 ізраїльських бандажів, 60 ампул зі знеболювальним, 50 назофарингіальних трубок. А медикам надійшли апарат ЕКГ, обладнання для інфузії крові, м’які ноші, гіпервентиляційні маски та реанімаційний мішок.

Ми також надаємо фінансову допомогу іноземним добровольцям, які не отримують зарплати. Це 8 бійців у березні і 6 у квітні.

Ми не припиняємо допомагати і постраждалим від війни цивільним. У березні ми здійснили дві гуманітарні поїздки. Одну у Лиман, куди доставили велику кількість одягу, десятки електричних плит, обігрівачів, павербанків і багато чого іншого. І одразу ж після неї — у Добропілля і Запоріжжя до місцевих профспілковців. А вже за кілька тижнів вирушили у Херсонську область і передали місцевим інструменти, необхідні для відновлення їхніх будинків. Остання поїздка відбулася наприкінці квітня до Запоріжжя. Військовим, які на своїй базі облаштували прихисток для тварин, ми передали десятки мішків корму.

Нарешті, в ці 2 місяці відбулася велика кількість концертів, організованих нашими товаришами і товаришками на підтримку «Колективів солідарності», за що ми їм безмежно вдячні.

Працюємо далі! Звісно ж, виключно завдяки вашій підтримці і солідарності.

Усі наші реквізити за посиланням.