Звіт за січень-лютий 2022


У січні-лютому «Колективи солідарності» доставили два автомобілі для аеророзвідників — VW T5 та Ford Maverick, — і допомогли відремонтувати ще два авто. Ми також долучилися до зборів коштів на 3 інші машини, які в результаті були успішно завершені.

У ці місяці ми продовжили надсилати бійцям важливе технологічне спорядження, а саме 4 дрони, 3 ПНБ, 2 тепловізори, 2 планшети, 6 генераторів, 3 монокуляри, 2 старлінки і 2 смартфони. Теплий одяг — ще одна важлива частина наших поставок у зимовий час. За 2 місяці ми передали 7 комплектів теплого одягу (7-й шар), 11 флісок, водовідштовхуючий костюм, зимове взуття, термобілизну, рукавиці і багато чого іншого. Також було передано 15 зимових спальників і більш ніж 40 хімічних грілок.

Зі спорядження у січні і лютому ми надіслали активні навушники, 3 газові горілки та 10 балонів, 19 ліхтариків, 200 окопних свічок, 30 різних підсумків, маскувальну сітку, рюкзак, 2 плитоноски. З медицини — 121 ізраїльський бандаж, 33 турнікети CAT, 18 гемостатичних бинтів, 19 назофарингіальних труб, 6 оклюзійних пов’язок, 4 укомплектовані аптечки тощо. Ми також передали нашим медикам дефибрілятор, аппарат ЕКГ, тонометри, стетоскопи та м’які ноші.

У лютому ми також здійснили дві гуманітарні поїздки. Завдяки неймовірній кількості одягу та побутових речей, що надійшла від німецьких товаришів, ми змогли допомогти майже сотні людей у Лимані. А разом з активісткою з Каталонії допомогли профспілкам у Добропіллі і Запоріжжі. Завдяки зібраним UIT-CI коштам були закуплені продуктові набори для 85 родин загиблих військових і 80 членів профспілки залізничників. У Добропілля ми також надіслали одяг, який розповсюджують партнери з «Трудових ініціатив».

Ми продовжуємо підтримувати іноземних бійців, які не отримують зарплату та не мають соціальних виплат. Це іноземці, які воюють на фронті і яким ми щомісяця надсилаємо матеріальну допомогу.

І звісно ж, дякуємо вам за вашу підтримку. Сьогодні, як ніколи, солідарність є цілком матеріальною. І все вище перераховане — її результат.