Це не підсумки року. Їх ми підведемо в кінці лютого, у річницю дня, коли наші життя змінилися кардинально. А зараз відзвітуємось за нашу діяльність у листопаді і грудні.


У ці місяці ми доставили один автомобіль під Херсон, допомогли з ремонтом 2 інших та взяли участь у зборі коштів на ще 4. 3 з 4 кампаній вже успішно закриті.

Ще одним пріоритетом для нас стало забезпечити бійців технікою і зимовим спорядженням. З обладнання ми передали бійцям 4 генератори, 15 павербанків, тепловізор, віддалемір Leica, 4 цифрові рації, 2 роутери, портативну метеостанцію, 2 смартфони, а ще газові горілки і балони для них, ліхтарики, батарейки, буржуйки тощо. З одягу – 7 комплектів зимової форми, 12 курток, 3 штанів, 10 пар взуття, 23 комплекта термобілизни, 28 пар рукавиць, фліски, шкарпетки. Також передали 23 спальника, розрахованих на -8 та -15 С.

Продовжуємо надсилати військове спорядження і медицину. Зокрема, відправили 6 активних навушників, 4 керамічні бронепластини, 4 плитоноски, 14 різних підсумків, 3 рюкзаки, шолом, наколінники, налокітники тощо. А нашим волонтерам-медикам та бійцям були передані 67 турнікетів CAT, 50 оклюзійних наліпок, 100 систем для інфузії, 3 укомплектованих аптечки, гемостатичні бинти, ізраїльські бандажі та назофарингіальні трубки.

У кінці листопада, разом з іспанськими та турецькими товаришами, ми здійснили гуманітарну поїздку у Кривий Ріг і Запоріжжя. На прохання місцевих профспілок ми передали їм військове спорядження і 79 продуктових наборів. А наш львівський осередок відправив більше 30 посилок з гуманітарно допомогою. Більшість з них – медицина для лікарні у Кривому Розі.

Такими для нас видалися ці 2 місяці. Проте завжди варто пам’ятати, що під словом “ми” завжди йдеться про вас. Тих людей, організацій та ініціатив, які надсилають нам кошти чи привозять допомогу. Хто займається логістикою, ремонтує машини, організовує концерти чи поширює наші ідеї. Ми маємо можливість допомагати бійцям і людям, постраждалим від війни лише завдяки вам та вашій активній залученості. Дякуємо за неї!