🇺🇦Що спільного у садівника з Лондона, вихователя, який працює з травмованими дітьми, студентки-медикині з Білорусі, художниці-фрилансерки, яка мандрує світом, та тату-майстра з Києва?


Усі вони є частиною українського руху спротиву – солдатами та волонтерами, які приєдналися до захисту України та українського народу від російської імперської навали.

Ми хочемо ближче познайомити вас з людьми, яких ми підтримуємо і чиї ідеали рівності, солідарності та взаємодопомоги розділяємо. “Колективи Солідарності” анонсують цикл інтерв’ю з анти-авторитарними бійцями та бійчинями, яких підтримує наша ініціатива: анархістами, феміністками, панк-рокерами, профспілковцями, еко-активістами. Це історії простих хлопців та дівчат, які до війни писали вірші, танцювали на концертах, закохувалися, пили каву зранку, ходили на марші рівності 8го березня, та про те, як 24 лютого їхні життя змінилися, про вибір, що привів їх на поле бою.
Різні, але єдині у своєму рішенні.

Ми почнемо цикл з інтерв’ю з іноземними медиками-волонтерами, які працюють у Бахмутському стабілізаційному пункті. А тим часом “Колективи солідарності”, “Народвійсько” та Freefilmers продовжать їздити прифронтовими територіями та фільмувати неймовірні історії антиавторитарних солдатів.