🇺🇦 Жовтень давно позаду, а значить, пора розказати, що було зроблено за цей час.


У жовтні суттєво поповнився автопарк наших бійців та медиків. Спільними зусиллями xvx tactical aid, Yellow_peril_tactical, BySol, німецьких анархістів, GNIP та участі “Колективів солідарності” білоруські анархісти, які працюють у Соледарі, отримали пікап Mitsubishi L200. Також наші аеророзвідники та аеророзвідниці тепер їздять на завдання на Jeep Cherokee. А для інтернаціонального екіпажу медиків-волонтерів, які займаються евакуацією поранених з поля бою під Бахмутом, передали Nissan Navara.

Не обійшлося і без втрат – був знищений Nissan Navara, переданий нашим мінометникам раніше. Це ще раз нагадує: машини на фронті – розхідний матеріал.

Загалом за жовтень ми витратили 10200 євро.

🪖На ці гроші для бійців-антиаторитаріїв та членів профспілок було закуплено та передано 5 балістичних шоломів, бронежилет з пластинами, 12 активних навушників, рації, смартфони, підсумки, плитоноски та багато іншого спорядження. До зими ми також готуємося, тож передаємо бійцям зимові спальники, одяг та взуття, електростанції та бензогенератори, газові балони з пальниками та все інше, аби покращити їхні непрості умови.

🏥 З тактичної медицини у жовтні було передано 84 турнікети CAT, 22 оклюзійні накладки, 10 гемостатичних бинтів CELOX, 40 бандажів, 2 вузлових турнікети, а також шини, аптечки, ноші тощо. Переважна більшість медицини надійшла бригаді медиків-волонтерів.

Ми також продовжуємо підтримувати профспілки і навіть здійснили поїздку у Кривий Ріг до місцевих залізничників.

А пам’ятаєте рації Motorola DP4401E VHF, на які ми збирали гроші? У жовтні вони всі знайшли власників, що забезпечить нашим бійцям безпечний зв’язок.

🚚 Не простоював і гуманітарний напрямок. На початку місяця разом з нашими італійськими друзями ми здійснили поїздку у Миколаїв та село Лупарево. Згодом ми надіслали ще кілька гуманітарних вантажів у Миколаїв та Кривий Ріг.

Ми свідомі того, що починаються складні часи, тому ваша підтримка є критично важливою.