🇺🇦 У жовтні ми здійснили ще одну поїздку, цього разу у Кривий Ріг.


Багато в чому вона стала можливою завдяки нашому товаришу Арне з Бремену. З початку вторгнення невелика група Арне, що сформувалася навколо панк-бару Rum Bumpers, допомагала українським біженцям безпечно дістатися з польського кордону до Німеччини. А пізніше вони переключилися на допомогу “Колективам Солідарності”.

На ніч зупиняємося у залізничному депо Кривого Рогу. Місцевій профспілці залізничників ми привезли генератор, плитоноски, газові балони (побутові та туристичні), плитки для приготування їжі, та військові термоси для їжі. Далі доставили гігієнічні набори для переселенців з Херсонської області від профспілки держслужбовців.

І нарешті вже добре відома нам 8 лікарня. “Дуже сильно втомлюєшся. Роботи дуже багато. Ми тут буквально збираємо людей” – розповідає молодий хірург Антон. Тут ми лишаємо наш основний вантаж – ящики з медикаментами.

Під час поїздки також познайомилися з місцевою волонтеркою Юлією – фотографинею, яка робить неперевершені знімки і всіма силами підтримує бійців на Донбасі. Сил тобі, Юлю!