🇺🇦 Завершився другий місяць нашої роботи як «Колективів Солідарності» — час звітувати.


За цей місяць ми закупили для наших товаришів: 2 коліматорні приціли, 2 пари активних навушників, камеру GoPro 9 для БПЛА та 3 камери спостереження для контролю периметра, одяг (штани, панами, термобілизну, тактичну сорочку Ubacs), взуття, цифрову техніку (ноутбук радіорозвідки та планшет), 15 тактичних масок, термонакидку на глушник, 3 рації, підсумки для СВД та ріжок під патрони, сухпайки. Було передано чимало тактичної (30 декомпресійних голок, 10 повітропроводів i-gel, бандаж на шию, 20 оклюзійних наклейок, 20 турнікетів) та цивільної медицини (бинти, знеболювальні, абсорбенти, шини), а також закуплено кардіомонітор для нашої інтернаціональної бригади медиків.

Не припиняється й матеріальна допомога бійцям, які поки не одержують зарплати. Чотирьом підрозділам ми частково покрили витрати на паливо. А одному пораненому товаришу надали кошти на операцію.

Ну й головне — завдяки нашим німецьким друзям на харківський напрямок передано пікап Nissan Navara, що стане незамінним супутником для 6 анархістів із мінометного розрахунку.

Упродовж серпня ми надавали гуманітарну допомогу Миколаєву. Двічі відправляли в місто продуктові набори, питну воду, засоби гігієни, ліки й такі необхідні місцевим жителям тачки-«кравчучки» для перевозу питної води. А 16 серпня самі поїхали в місто, передавши допомогу від «Колективів Солідарності» і від наших партнерів із профспілок та Соціального руху. Такі подорожі дають змогу ліпше зрозуміти життя прифронтових територій і встановити прямі контакти з місцевими активістами.

Звісно, єдина причина, чому ми можемо й далі підтримувати антиавторитарних активістів на фронті й людей, що постраждали від війни, — ваша допомога. Тож якщо ви поділяєте наші цінності та хотіли б підтримати український рух опору, нижче наші реквізити:

Monobank: 5375411415211403
PayPal: suppliesforukrainenow@proton.me
PayPal для виключно гуманітарних цілей: humanitarian.aid.for.ukraine@proton.me