Нам місяць!


🇺🇦 Нам місяць! Точніше, місяць від того моменту, як ми офіційно працюємо під іменем «Колективи Солідарності». І хоча переформатування не було легким, кількість роботи лише збільшилася. Тільки за цей місяць ми передали ПНБ, тепловізор, 10 балістичних шоломів, 15 тактичних окулярів, 15 рюкзаків, понад 100 різних видів військового одягу, 30 пар тактичного взуття, понад 100 різних підсумків (під магазини, гранати, рації, турнікети), 2 активних навушників, 8 РПС, 6 ременів для зброї, 7 обвісів на зброю (коліматори, пікотіні тощо), 5 рацій, 2 дрони (DJI та Autel), 2 камери GoPro для БПЛА, тактичну медицину (100+ бандажів, 60 гемостатичних бинтів, 30 оклюзійних пов’язок, 20 турнікетів CAT тощо), будівельні інструменти. І це далеко не повний перелік. Ми також обладнали евакуаційний автомобіль та забезпечили його екіпаж усім необхідним, надавали матеріальну допомога бійцям, закуповували паливо.

✔️ За цей місяць ми здійснили поїздку у Кривий Ріг, передали гуманітарну допомогу у Миколаїв та їжу у Харків.

🔥 Зробити все це було б неможливо без великої кількості людей, об’єднаних ідеєю допомогти українському руху опору. Тому «Колективи» — це не просто назва. Це мережа з різних організацій, ініціатив та груп в Україні та світі. Без мережі АЧХ (особливо АЧХ Дрезден (https://abcdd.org/en/), Галісія та Київ), польської No Borders, Yellow Peril Tactical (https://linktr.ee/yellow_peril_tactical) з США, «Екологічної платформи (https://taplink.cc/eco_platform)» зі Львова та багатьох інших, нічого з цього не було б можливе. А без друзів із «Трудових ініціатив (http://www.trudovi.org.ua/en/home-english/)» ми не мали б прекрасного офісу-складу у Києві.

🖤 Але тим більше нічого цього не сталося б, аби не ваша підтримка. За перший місяць ми отримали понад 7500 євро. І це не враховуючи анонсовані нами фандрейзингові кампанії під точкові потреби окремих підрозділів. Ми безмежно вдячні всім нашим товаришам і товаришкам, які збирали і передавали кошти, що зрештою трансформуються у спорядження для бійців, ліки чи продукти для постраждалих від війни людей.

Але війна не збирається закінчуватись. Як підтримати нас:

Monobank: 5375411415211403
PayPal: suppliesforukrainenow@proton.me