🇺🇦 Анархістська мережа антиавторитарної допомоги Україні:


«Практично одразу після початку війни ми, АЧХ-Галичина, почали думати, як допомогти нашим товаришам з українського антиавторитарного середовища. Ми вважали, що активіст_кам та їхнім сім’ям можуть загрожувати як окупанти, так і українська влада. Але наступні дні показали, чого справді потребують як ті, хто взялися за зброю, так і ті, хто стали волонтерами. Тому 1 березня ми запустили збір коштів, який міг би фінансово допомогти різним ініціативам (було зібрано 32 000 злотих, що дорівнює близько 7000 євро).

Упродовж кількох років АЧХ-Галичина (групи з Кракова та Жешува) бере участь у кампаніях солідарності та інформаційній підтримці ув’язнених і переслідуваних анархістів та антифашистів у Росії, Білорусі та Україні. Саме тому допомога під час війни в Україні стала природним розвитком нашої діяльності.

Ми створили логістичну мережу, орендуємо склад, де розвантажуємо партії постачання із багатьох країн Європи та США. Там ми сортуємо, описуємо, перепаковуємо речі та відповідно до списків потреб, які нам надають наші українські друзі, фургоном привозимо їх в Україну. До України вже доставлено понад 20 тонн різної матеріальної допомоги, а також автомобіль, яким тепер користуються «Колективи Солідарності». Ми також надаємо їжу та житло людям, які приїжджають до нас із постачанням.

Здебільшого ми співпрацюємо з українськими антиавторитарними групами, але не лишаємо без відповіді жоден заклик про допомогу з України — якщо можемо допомогти.»

Якщо бажаєте допомогти нам:
ackgalicja@riseup.net
https://www.facebook.com/ackgalicja
http://ackgalicja.bzzz.net